Zaloguj się za pomocą adresu e-mail i hasła, a następnie wpisz frazę potwierdzającą, aby trwale usunąć swoje konto i wszystkie powiązane dane.
Wszystkie dane osobowe są trwale usuwane po usunięciu konta. Żadne dane osobowe nie są przechowywane. Nie przechowujemy żadnej kopii Twoich danych; nie ma okresu przechowywania po usunięciu.
Usunięcie jest przetwarzane natychmiast po pomyślnym potwierdzeniu. Twoje konto i dane są usuwane, jak tylko wypełnisz formularz.