Log in met uw e-mailadres en wachtwoord en typ vervolgens de bevestigingszin om uw account en alle bijbehorende gegevens permanent te verwijderen.
Alle persoonlijke gegevens worden permanent verwijderd na het verwijderen van het account. Er worden geen persoonlijke gegevens bewaard. Wij bewaren geen kopie van uw gegevens; er is geen bewaartermijn na verwijdering.
De verwijdering wordt onmiddellijk verwerkt na succesvolle bevestiging. Uw account en gegevens worden verwijderd zodra u het formulier heeft ingevuld.